14-09-2015، 11:30
(14-09-2015، 11:27)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چون قبل سینا با یکی دیگه بودم...طرف رفت تو کما.....منم نمیتونستم با عذاب وجدان اینکه کسی ک دوسم داشت حتی قبل اون حادثه زندگی کنم و بشینم با سینا لاو بترکونم....مخصوصا بعد از خوندن پیامی ک هیچوقت ب دستم نرسید چون ی دختر نخواس ب دستم برسه....حالا ک تو کماس ب من نشون داد اون دختر....این ن روز انقد گریه کردم چشام داغون شد.....
(14-09-2015، 11:25)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا ؟؟؟؟
انقد از زندگی یکنواختم خستم ک دیگه واقعا نمیتونم ادامه بدم............
خسته شدم
(14-09-2015، 11:24)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2015، 11:22)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2015، 11:19)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام|:
سلام
تو همون دوست دختر سینایی؟
بودم...تموم کردم باهاش