13-09-2015، 13:59
کـآلــویــن هــریــس ↓
1-اسم واقعیش:ادام ریچارد وایلزه
2-مادرش خانه دار و پدرش biochemist (زیست شیمی دان یا متخصص حیاتی والی) یک خواهر و یک برادر بزرگتر از خودش داره
3-اهل شهرdumfries اسکاتلنده
4- سال 1999 شروع به کار میکنه و اونم وقتی که تو اتاق خوابش داشته اهنگ ضبط میکرده
5-قبل از اینکه دی جی بشه در کارخانه ماهی و سوپر مارکت کار میکرده
6-سال 2007 اولین البوم خودشو به نام من دیسکو را خلق کردم
7-هشت اهنگ از آلبوم motion 18 در ده اهنگ برتر قرار میگیرن و باعث میشه که اسمش تو کتاب گینس ثبت بشه(رکورد مایکل جکسون رو میشکنه)
8-در سال 2011 با ریحانا همکاری میکنه (اهنگش عالیه)
9-کالوین در طول زندگی حرفه ایش برای هنرمندان زیادی کار کرده و براشون اهنگ ساخته
10-کالوین سال 2012.ترانه و موزیک اهنگ call my name رو برای cherly cole نوشت و تنظیم کرد این اهنگ در خیلی از چارت ها رتبه اول بوده
11-در سال 2014 اهنگ i will never let you down رو برای ریتا اورا میسازه
12-سال 2009 وقتی در x-foctor اجرا داشته یه اناناس میوفته رو سرش :>>>
13-سال 2011 می خواسته به کیتی پری کمک مالی بکنه ( که معلوم نیست راسته یا دروغ)
14-قبل از اینکه دی جی بشه می خواست فوتبالیست بشه
15-کالوین یه بار دروغ گفته که لپ تاپم رو که کپی آلبومم توش بوده رو تو فرودگاه گم کردم. در واقع وقت بیشتری برای ساخت آلبومش می خواسته
16-از موزیک کالوین در تبلیغات پپسی مکس کوکاکولا استفاده شده
17-دو تا تتو داره یکیش که یه دایره هست رو دست چپش و اون یکی رو دست راستش نوشته:enter with boldness یعنی با جسارت وارد شو
18-پر درامد ترین دی جی سال 2014 شده با درامد 66 میلیون دلار
19-سال 2013 به عنوان بهترین ترانه سرا سال انتخاب میشه
20-با تگ اهنگ هایی مثل feel so close و summer و let's go و i need your love و sweet nothing تونسته در امریکا در top chart 20 قرار بگیره
1-اسم واقعیش:ادام ریچارد وایلزه
2-مادرش خانه دار و پدرش biochemist (زیست شیمی دان یا متخصص حیاتی والی) یک خواهر و یک برادر بزرگتر از خودش داره
3-اهل شهرdumfries اسکاتلنده
4- سال 1999 شروع به کار میکنه و اونم وقتی که تو اتاق خوابش داشته اهنگ ضبط میکرده
5-قبل از اینکه دی جی بشه در کارخانه ماهی و سوپر مارکت کار میکرده
6-سال 2007 اولین البوم خودشو به نام من دیسکو را خلق کردم
7-هشت اهنگ از آلبوم motion 18 در ده اهنگ برتر قرار میگیرن و باعث میشه که اسمش تو کتاب گینس ثبت بشه(رکورد مایکل جکسون رو میشکنه)
8-در سال 2011 با ریحانا همکاری میکنه (اهنگش عالیه)
9-کالوین در طول زندگی حرفه ایش برای هنرمندان زیادی کار کرده و براشون اهنگ ساخته
10-کالوین سال 2012.ترانه و موزیک اهنگ call my name رو برای cherly cole نوشت و تنظیم کرد این اهنگ در خیلی از چارت ها رتبه اول بوده
11-در سال 2014 اهنگ i will never let you down رو برای ریتا اورا میسازه
12-سال 2009 وقتی در x-foctor اجرا داشته یه اناناس میوفته رو سرش :>>>
13-سال 2011 می خواسته به کیتی پری کمک مالی بکنه ( که معلوم نیست راسته یا دروغ)
14-قبل از اینکه دی جی بشه می خواست فوتبالیست بشه
15-کالوین یه بار دروغ گفته که لپ تاپم رو که کپی آلبومم توش بوده رو تو فرودگاه گم کردم. در واقع وقت بیشتری برای ساخت آلبومش می خواسته
16-از موزیک کالوین در تبلیغات پپسی مکس کوکاکولا استفاده شده
17-دو تا تتو داره یکیش که یه دایره هست رو دست چپش و اون یکی رو دست راستش نوشته:enter with boldness یعنی با جسارت وارد شو
18-پر درامد ترین دی جی سال 2014 شده با درامد 66 میلیون دلار
19-سال 2013 به عنوان بهترین ترانه سرا سال انتخاب میشه
20-با تگ اهنگ هایی مثل feel so close و summer و let's go و i need your love و sweet nothing تونسته در امریکا در top chart 20 قرار بگیره