12-09-2015، 13:10
(12-09-2015، 13:07)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-09-2015، 13:04)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غزل جان تو منو نمیشناسی :||| هیچکدومتون منو نمیشناسید :|||| من خو ادم شوخیم نگفتم تو ب من گیر میدی یا نمیدی :||| بعد من همه جا اینجور نیسم ی بار با من بیا بیرون میفمی چ ادمیم هههع فک کردی واسه چی سیگار میکشم..؟؟:|
(12-09-2015، 12:57)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-09-2015، 12:53)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-09-2015، 12:52)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چ بده ی جایی باشی ک همه ازت بدشون بیاد (:
خدافس..
من از تو بدم نمیاد
ولی فک کنم تو از من بدت میاد
ن داش واسه چی بدم بیاد (: دیدی پاری از رفتنم خوشال شد (: هع واقعا تصمیم دارم برم دیگه نیام (: اکانتم بادگاری میمونه ^_^
اینجا گفتگو آزاده ..
هرکی میخواد بیاد و هرکی میخواد نیاد ..
ما به کسی گیر نمیدیم ..
میدونی که من ازت نیم نیم خوشم میاد :|
تو فقط اخلاقایی داری که هرکی ازش خوشش نمیاد .. برای مثال :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?pid=3063465#pid3063465
ببین چقد مهمم ک رفتی گشتی اینو پیدا کردی.. :/ جایی شبیه من ندیدی (:
اینا قوانین گفتگو ان !
تازه من داشتم فیلم میدیدم این و از تو اخطارات پیدا کردم که مرضی داده بود :|