11-09-2015، 14:13
(10-09-2015، 17:51)روشنك١ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گرامی، فکر کنم صد دفعه ای گفتما منظورم کلا این پسته که شما ازش دفاع میکنید، مخصوصا این قسمتش،[color=#ff3333عایشه در این نقل خود را برهنه کرده و در مقابل دو مرد نامحرم شروع به غسل کردن مینماید.[/color] این به نظرتون
توهین به این بانو نیست؟؟
[color=#ff6633این کتب پر از اشتباهه ناشیانست ک فقط عاملش اینه ک کسی ک اینارو نوشته آدم درستی نبوده [/color] معنی آدم درستی نیست یعنی چی؟؟؟
عایشه برا اونا حکم حضرت فاطمه رو داره برا ما
اون وقت شما بهش میگیملعونه،
عثمان برا اونا حکم امام علی رو داره برا ما اونوقت شما بهش میگی ملعون که معنیش لعنت و نفرین هست.
شاید به نظرتون خیلی هم بد نباشه ولی برا اونا مهمه و اذیتشون میکنه،کاری با دین ندارم، از نظر انسانی کار درستی نیست.
شما یکی امامتو، مثلا امام حسین رو لعنت کنه چه حسی پیدا میکنی؟؟
اطلاعات زیادی درباره این کتاب ندارم.
شما دوتا سوالمو جواب ندادی...
کلا هم تو این بحثا من متوجه نمیشم و شیعه نما هستم!!! ممنون هی یادآوری میکنید...
دو حالت هست.یا این داستان غلطه یا داستان درسته.اگه غلط باشه ک نشون میده اهل سنت تو کتب مقدسشون چ اشتباهایی هست و ضعفشون نشون داده میشه و اینکه درباره آدمای مشهور خودشون چطوری حرف میزنن.اگه درست باشه نشون میده ک چ کسایی براشون مهمن.اینا خودشون خودشونو نقض میکنن.
من هیچوقت ب شما نگفتم شیعه نما.(فک کنم تو خصوصی بتون منظورمو از این واژه گفتم بتون ها.)گفتم درمورد ی سری چیزا اطلاع نداری.ک هنوزم سر حرفم هستم.شما وقتی حتی کتاب الغدیر رو نمیشناسی میخام بدونم بر چ اساسی میای طرفداری کنی و از شیعه و سنی و حق حرف میزنی؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز،بازم اطلاعاتت کمه.ب هیچوجه اینطوری نیست ک عایشه برا اونا مث حضرت فاطمه برا ما باشه.
اونا اساسا ب عصمت اعتقاد ندارن.
یعنی میگن عایشه بنده خدا بود.گناه میکرد.عثمان خلیفه بود دیگه.احترامش واجبه.هرکسیم میخاد باشه مهم نیست.(بهتره اعتقاد اهل سنت درمورد خلیفه شدن رو مطالعه کنید.)
چون مطالعه نمیکنید میگم خودم.
از نظر اهل سنت هرکس با نظر جامعه اسلامی یا جنگیدن یا با انتصاب خلیفه قبلی ب خلافت برسه،خلیفه پیامبره (!!!!!) و اطاعتش واجبه.
یعنی یزید رو بش احترام میذارن و خلیفه پیامبر میدونن.درمورد قضیه امام حسین هم چن تا استدلال میارن.یزید نمیخاسته این رفتارو کنن با ایشون.یزید هم انسانه و ی اشتباهی کرده.و...
از نظر شیعه همه اینا باطله.باید خدا انتخاب کنه خلیفه پیامبر رو.و ما میگیم امام علی از طرف خدا انتخاب شد(با استدلال ب آیات و احادیث مختلف)
پس نگید ک عثمان برا اونا مث امام علی برا ماست.اصلا اینطوری نیست.اگر اینطوری بود الان قبرشون ی جای پرت و داغون نبود رفیق.اوناهم خودشون میدونن ک بد بودن!
جواب دوتا سوالتون رو دادم.
ی کم دقیق تر پستمو بخون.نوشتم اون پایینش.حواس نداری ها!!!!!
توهینم ب اهل سنت کجا بود.منتظر جوابم.
از اینکه تهمت بزنید بم بدم میاد.فک کنم شما دوبار گفتید ب اهل سنت توهین کردم.ولی هیچ کدومشو دقیق مشخص نکردی ک کجا بود.منتظرم.