مردم خواب ندارنااا
مثلا كم بياري ازت كم ميشه؟
جمله ايست بسي مذخرف ميدونم
خيلي حال ميده بدنت داغ باشه بد پتوت يخ باشه بخزي توش
يا بر عكس
(11-09-2015، 2:45)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2015، 2:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2015، 2:37)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2015، 2:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2015، 2:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ملیکا ک مخ نداره :>
امیر خبر نداره
وقتی خبردار شد
آرش بچه دار شد :|
:|||||||
قریحه ی شعرم گل کرده
يوهو قريحه اخطار مدير هم گل ميكنه تعليق ميشم
کل کل کنید
خوشت اومده آ :|||
(11-09-2015، 2:37)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-09-2015، 2:35)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:>
ناموسن امشب حس کل کل نی احسان ( ._. )
بیخی >_<
مثلا میخواستم زود بخوابم -_-
ن میخی بهتره :|
خب برو بخواب :|
حسش نی فقط خوشال نشو امشب میام حالتو میگیرم -_-
نخیر بیخی بهتره >_<
عه ؟ نه بوبو؟ بخدا نمیگفتی ب ذهن خودم نمیرسید خدا خیرت بده :|
برم سعی کنم بکپم ( ._. ) فظ .^. !
:q
میخی ...
اصن رول پلاک :77777