10-09-2015، 14:57
(10-09-2015، 14:52)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 14:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 14:46)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 14:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو یکی از جلو چشام محو شو تا خونت نیفتاده گردنم >____<
شما 5 پیام خصوصی نخوانده دارید. فرستندهی آخرین پیام: мøяνα.għ - عنوان آخرین پیام: >_<!
چه خبرتونه شما :| ؟؟؟؟؟؟؟
خوب چیکار کنم ؟ ._.
هم خودم و راحت کردم هم خونوادمو ! جدی جدی سال قبل نزدیک بود بیوفتم !
این تبلیغه هستا .. کانون !
من میخوام تو درسام موفق بشم ..
من میخوام خونوادم بهم افتخار کنن ..
من از فلش خور میرم !
:V !
نترسین واسه غروب شهریور از صب آنلاینم دلداریتون بدم (((:
من سال پیش فلش نمیومدم یه دور ریاضیمو ۱۳ شدم
امسال تابستونم یه بار دو روز غایب بودم المپیادو از دو ۱ شدم
ربطی به فلش خور نداره ک
بزار یه چیزی بگم بهت .. بعضیا هستن مثل خودم ! معتاد فلشخورن ..
میدونم ریطی نداره و اینا .. بزار یه مثال بگم بهت !
تو فکر کن جای منی .. [ من امسال میرم اول دبیرستان ]
درسامونم که سنگینه ! بیای فلشخور ُ همینطوری با دوستات فک بزنی ! ( بعضی وقتا هم شده که خودم پُشت سیستم دارم از خنده ممیرم ! )
اون موقع از فلش خسته نمیشی ُ همینطوری میمونی ! خوب بهترین کار که میکنی چیه ؟ چشات خسته اس .. دلت نمیخواد فردا بری مدرسه .. و کاری هم نکردی ! ]
((: .. ولی شل شاک یه چیز دیگس که بعد 5 تا بازی آدم خسته میشه !