09-09-2015، 18:15
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-09-2015، 18:18، توسط love selena gomez.)
(09-09-2015، 18:00)yasi9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دلیل نمی خواد عشقم کاملا واضحه.
(09-09-2015، 17:59)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا معلوم شد کی کم آورد
(09-09-2015، 17:46)1381mohammadreza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرغون وارد می شود.دیری دیدیدی.
(09-09-2015، 17:25)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هشت تایی بدون هیچ وقت ما استقلالی ها کم نمی یاریم اگه خدای نکرده که هیچ وقت اتفاق نمیفته کم اوردیم رسما میگیم و مثل بعضی ها هم نیستیم که کم بیارند ولی به ادم های دیگه بگن تو کم اوردیه
(09-09-2015، 17:10)yasi9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درسته عصبانی جوابتو میدم ولی عصبانیتم از کم آوردن نیست از اینه که میبینم یبا ه همچین آدمای احمقی شدیم 75 میلیون
اره جون خودت.
کم اوردی می خوای ریا شه برا همین بهونه میاری.
اگه راست میگی دلیل قانع کننده بده که پرسپولیس بهتره
اما حالا که اصرار می کنی باشه.
اول از همه طرفداراش بیش تره.
دوم اینکه به حز استقلال چند تیم دیگه رو نیز 6 تای کرده
و...
اما مهم تر از اینکه:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
طرفدار گلی مثل من داره. . :500:
(09-09-2015، 18:01)1381mohammadreza نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چون یه بار اخطار گرفتم هیچی بهت نمیگم باز کم اوردی زدیش به یه بحث دیگه هشت تایی
جون من؟
نه بابا!
راستی از وقتی جلوم کم اوردی دیگه ازت خبری نیست.حق داری نباید هم خبری بشه.حالا هم اگه می خوای برو.اخطارت هم به خاطر بی حرمتیت به من بود.