09-09-2015، 0:45
(09-09-2015، 0:32)روشنك١ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درضمن من ب هیچ وقت نگفتم الان دعوای بین شیعه و سنی باید راه بیفته.من میگم بزرگنمایی الکی نکنید.وحدت میخاید،قبول.ولی برا ایجاد وحدت دروغ نگید.فک کنم تو پست اول گفتم ک آقا گفتن بحث علمی مشکل نداره و ب این حرفشون اعتقاد دارم.من هیچ توهین و بی ادبی و گستاخی نکردم.فقفط میگم برا وحدت دروغ نگید
@Mr.Unnamed
لطفا مجددا ویرایش کن، بن و....
امام علی هم شیعه نماست؟؟؟؟
از امام علی بالاترین؟؟؟
ایشون قدرت جنگ نداشت؟؟؟
نمیتونست حقشو بگیره؟؟؟
اگرم بگیم نمیتونست حقشو بگیره سکوت میکرد؟؟؟
علت سکوتشون جز از بین نرفتن اتحاد مسلمین بود؟؟
وقتی میگم کسایی ک اینجا هستن اطلاعاتشون خیلی اولیس،کسی ناراحت نشه.
امام علی سکوت نکردن خواهر.سکوت نکرد.والله سکوت نکرد.ب همون قرآن سکوت نکرد.چرا ی کم تاریخ رو نگاه نمیکنیم؟چرا هرجی بمون گفتن فقط گفتیم چشم درسته حرفه شما؟آخه چرا تحقیق نمیکنید و رو شنیده هاتون حرف میزنید؟.
جالبه وقتی نوبت به توهینه، کتب اهل سنت وحی منزله وقتی نوبت نفی توهینه، میشن پر اشکال!!!!
لطفا همین موضوع تاپیک و فحشای بانو عایشه رو از کتب خودمون برای من اثبات کنید.
من ب هیچوقت توهین نکردم.خیلی زشته ک حرف من رو توهین قلمداد کردید.کدومش توهین بود آبجی؟
فکر نمیکنید خود پیامبر روزیر سوال میبرید با این حرفا؟؟
کتاب معتبر قرآن، آیشو بخواین پیدا میکنم، گفته نقل به مضمون به بت های کافران توهین نکنید، که اوناهم به خدا ومقدسات شما توهین کنند، یعنی اهل سنت بلد نیستن توهین؟؟؟
فکر نمیکنید الان مهم نیست کی حرفی رو بزنه و مهم سخنه؟؟ حالا فردی بگه که قبولش ندارید.
الان وقت دعوای شیعه و سنی است؟؟ همه چی درست شده ،قضایا حله تو جهان فقط موندن اینا!!!!!یه کم نگاه کنید، هر روز به یه بهانه ای،به اسم شیعه به اسم سنی یه عده دارن کشته میشن و ما هم به عنوان مسلمان تروریست خوانده میشیم نمونه بارزش هم داعش... بهتر نیست فعلا کنار بیام و شرایطو کنترل کنیم؟؟
در ضمن، یه سوال، سنی هارو مسلمان میدونید؟؟
عایا انتظارم زیاده؟