09-09-2015، 0:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-09-2015، 0:39، توسط oprah vinfrey.)
@Mr.Unnamed
لطفا مجددا ویرایش کن، بن و....
امام علی هم شیعه نماست؟؟؟؟
از امام علی بالاترین؟؟؟
ایشون قدرت جنگ نداشت؟؟؟
نمیتونست حقشو بگیره؟؟؟
اگرم بگیم نمیتونست حقشو بگیره سکوت میکرد؟؟؟
علت سکوتشون جز از بین نرفتن اتحاد مسلمین بود؟؟
جالبه وقتی نوبت به توهینه، کتب اهل سنت وحی منزله وقتی نوبت نفی توهینه، میشن پر اشکال!!!!
لطفا همین موضوع تاپیک و فحشای بانو عایشه رو از کتب خودمون برای من اثبات کنید.
فکر نمیکنید خود پیامبر روزیر سوال میبرید با این حرفا؟؟
کتاب معتبر قرآن، آیشو بخواین پیدا میکنم، گفته نقل به مضمون به بت های کافران توهین نکنید، که اوناهم به خدا ومقدسات شما توهین کنند، یعنی اهل سنت بلد نیستن توهین؟؟؟
فکر نمیکنید الان مهم نیست کی حرفی رو بزنه و مهم سخنه؟؟ حالا فردی بگه که قبولش ندارید.
الان وقت دعوای شیعه و سنی است؟؟ همه چی درست شده ،قضایا حله تو جهان فقط موندن اینا!!!!!یه کم نگاه کنید، هر روز به یه بهانه ای،به اسم شیعه به اسم سنی یه عده دارن کشته میشن و ما هم به عنوان مسلمان تروریست خوانده میشیم نمونه بارزش هم داعش... بهتر نیست فعلا کنار بیام و شرایطو کنترل کنیم؟؟
در ضمن، یه سوال، سنی هارو مسلمان میدونید؟؟
لطفا مجددا ویرایش کن، بن و....
امام علی هم شیعه نماست؟؟؟؟
از امام علی بالاترین؟؟؟
ایشون قدرت جنگ نداشت؟؟؟
نمیتونست حقشو بگیره؟؟؟
اگرم بگیم نمیتونست حقشو بگیره سکوت میکرد؟؟؟
علت سکوتشون جز از بین نرفتن اتحاد مسلمین بود؟؟
جالبه وقتی نوبت به توهینه، کتب اهل سنت وحی منزله وقتی نوبت نفی توهینه، میشن پر اشکال!!!!
لطفا همین موضوع تاپیک و فحشای بانو عایشه رو از کتب خودمون برای من اثبات کنید.
فکر نمیکنید خود پیامبر روزیر سوال میبرید با این حرفا؟؟
کتاب معتبر قرآن، آیشو بخواین پیدا میکنم، گفته نقل به مضمون به بت های کافران توهین نکنید، که اوناهم به خدا ومقدسات شما توهین کنند، یعنی اهل سنت بلد نیستن توهین؟؟؟
فکر نمیکنید الان مهم نیست کی حرفی رو بزنه و مهم سخنه؟؟ حالا فردی بگه که قبولش ندارید.
الان وقت دعوای شیعه و سنی است؟؟ همه چی درست شده ،قضایا حله تو جهان فقط موندن اینا!!!!!یه کم نگاه کنید، هر روز به یه بهانه ای،به اسم شیعه به اسم سنی یه عده دارن کشته میشن و ما هم به عنوان مسلمان تروریست خوانده میشیم نمونه بارزش هم داعش... بهتر نیست فعلا کنار بیام و شرایطو کنترل کنیم؟؟
در ضمن، یه سوال، سنی هارو مسلمان میدونید؟؟