08-09-2015، 20:50
(08-09-2015، 20:46)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس بگو کُلَن آبجیتو گذاشتی نفر آخر :|
(08-09-2015، 20:43)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گفته امیر چریزما اواتارم عوض شد ... ممنون امیر
کریزما._.
اون یکی هم بزار بعدن.---.
(08-09-2015، 20:46)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فعلا ی مصاحبه حاضر دارم با پیشی هم باید مصاحبه کنم
(08-09-2015، 20:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کدوم ها قدیمی نیستن ؟ ._.
(08-09-2015، 20:43)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2015، 20:40)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ آره
تایپیکم کار خودشو کرد^_^
باید با ارمینا هم یه روز مصاحبه کنی .. هروقت خواستی بگو بهش یه پی ام میدم که بیاد !
راستی من نمیدونم چرا احساس میکنم اصن میخوای مصاحبه منو اخرین نفر بزاری ._.
بزار دیگه خو !
راستی سوال ممد سلطون هم بهش اضافه کن میخوام ج بدم !
آورین بچه ی خوب
اسم بعضیها رو بردی ک اصلا قدیمی نیستن:|
یکمم دخترونه شد:|
میخوام انتقادی باش._.
شخصیت یاغی گریمو زیر سوال نبر-_-
میگم یه بار دیگ سوالا رو برام بفرست میخوام یه جور دیگ جواب بدم ..
اون دفعه ک بهت جواب دادم حواسم درگیر هزار تا کار دیه بود :|
سلطان یادت نره ها ! بابامه
من از همه ی اینا قدیمی ترم .. فقط آوا از من بین کسایی ک مصاحبه کردی قدیمی تره :|
اون وقت من نفر اخر باشم ؟!