07-09-2015، 13:03
(06-09-2015، 20:27)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تيم بالاسر در رتبه شانزدهم البته
(06-09-2015، 18:29)arbab1376 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخی عزیزم جوش نیار.
(06-09-2015، 18:26)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختر یکم منطق داشته باش
(31-08-2015، 8:33)باران20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همونطور که صد دفعه واستون گفتم:
(30-08-2015، 13:42)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هه چي تو پرسپوليسي ؟؟؟
امیدوارم خیلی ضایعتون نکرده باشم.BYE
كه صد بار بت گفتيم يه نمونه از افتخارات به قول خودتون بزرگ رو كه ما تا حالا نديديم مثال بزن هي در رفتي و نگفتي به خاي مارو ضايعه كني بار اينهمه افتخار؟؟؟؟؟ما تاجي هستيم و هيچي هم نميتونه ضايمون كنه چون انقد افتخار تو گذشته و حالا داريم كه شما ها به طور خودكار دهنتون بستس
برين باو شما ها برين ته ديگتونو بخورين 25r30:
شما یه ذره فکر نمی کنید و همش از اون افتخار های انچه گذشتتون صحبت می کنید.
یه خورده سعی کنید از اون چیزای بی مزتون دست بکشید و با حرف های جالب ترتون روی ما رو کم کنید.درضمن دهن ما همیشه به صورت خودکار باز می شه برای شماها. اگه روم کم شده بود که انقدر به کل کل بی مزه باهات ادامه نمی دادم.
شما سال 52
یه چیزی حدود 42 سال پیش
بدون اینکه هیچ رسانه ای ثبت کنه
بدون اینکه هیچ فیلمی از بازی وجود داشته باشه
به ما 6 تا زدین ( البته بدون هیچ مدرکی )
تا امروز هر موقع کم میارین 6 نشون میدین
اونوقت ما سال 70 قهرمان اسیا شدیم
سال 76 فینال اسیا رفتیم
تیممون بهترین تیم ایرانه
هم موقع ما اینو میگیم میگین خز شده
اون تخیل شش تایی خز نشده
چیز جدید دارین یالا روکن
ندارین پس خفه دیگه
اینم در جواب تو
ینی واقعا اینو خوندم یاد تو افتادما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/بی-شعور.jpg
هم خودم می دونم و هم خودت می دونی که افتخارات مثلا عالی شما در نزد تیم بالا سرتون(پرسپولیس) و تمام مردم دنیا اندکی ارزش ندارد.
اشکالی نداره.فکر کنم داشتن مغز پوچ واسه تو درد بزرگی باشه. هر چند مغزم خیلی بهتر از بعضیا کار می کنه و تا بحال این حس رو نداشتم.
(06-09-2015، 20:27)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2015، 18:29)arbab1376 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخی عزیزم جوش نیار.
(06-09-2015، 18:26)love selena gomez نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختر یکم منطق داشته باش
(31-08-2015، 8:33)باران20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همونطور که صد دفعه واستون گفتم:
هه چي تو پرسپوليسي ؟؟؟
كه صد بار بت گفتيم يه نمونه از افتخارات به قول خودتون بزرگ رو كه ما تا حالا نديديم مثال بزن هي در رفتي و نگفتي به خاي مارو ضايعه كني بار اينهمه افتخار؟؟؟؟؟ما تاجي هستيم و هيچي هم نميتونه ضايمون كنه چون انقد افتخار تو گذشته و حالا داريم كه شما ها به طور خودكار دهنتون بستس
برين باو شما ها برين ته ديگتونو بخورين 25r30:
شما یه ذره فکر نمی کنید و همش از اون افتخار های انچه گذشتتون صحبت می کنید.
یه خورده سعی کنید از اون چیزای بی مزتون دست بکشید و با حرف های جالب ترتون روی ما رو کم کنید.درضمن دهن ما همیشه به صورت خودکار باز می شه برای شماها. اگه روم کم شده بود که انقدر به کل کل بی مزه باهات ادامه نمی دادم.
شما سال 52
یه چیزی حدود 42 سال پیش
بدون اینکه هیچ رسانه ای ثبت کنه
بدون اینکه هیچ فیلمی از بازی وجود داشته باشه
به ما 6 تا زدین ( البته بدون هیچ مدرکی )
تا امروز هر موقع کم میارین 6 نشون میدین
اونوقت ما سال 70 قهرمان اسیا شدیم
سال 76 فینال اسیا رفتیم
تیممون بهترین تیم ایرانه
هم موقع ما اینو میگیم میگین خز شده
اون تخیل شش تایی خز نشده
چیز جدید دارین یالا روکن
ندارین پس خفه دیگه
اینم در جواب تو
ینی واقعا اینو خوندم یاد تو افتادما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/بی-شعور.jpg
هم خودم می دونم و هم خودت می دونی که افتخارات مثلا عالی شما در نزد تیم بالا سرتون(پرسپولیس) و تمام مردم دنیا اندکی ارزش ندارد.
اشکالی نداره.فکر کنم داشتن مغز پوچ واسه تو درد بزرگی باشه. هر چند مغزم خیلی بهتر از بعضیا کار می کنه و تا بحال این حس رو نداشتم. راستی فکر کنم که خودتم اینو خوب می دونی که بی حرمتی به کاربران باعث گرفتن اخطار می شه.پس حواست رو خوب جمع کن.
[url=//www.pinterest.com/pin/create/extension/][/url]