07-09-2015، 8:05
(06-09-2015، 22:14)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2015، 21:10)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2015، 20:27)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
توقع دارم که تاپیک بسته بشه!!!
احیانا قصد ندارید به واضح ترین شکل ممکن اشتباه بودن این مطلب رو ثابت کنید؟؟؟. به هر حال می توانید شما کاربر محترم از گزارش استفاده کنید ممنون می شوم جواب آخرین کامنت بنده را در موضوع چرا امام؟؟؟ توی خصوصی برایم ارسال کنید
نه تو یه انجمن غیر آزاد نمیشه درست حسابی بحث کرد راحت باش. ببخشید که با بحثام باعث شدم چن تا تاپیک کمتر بزنی!!! جواب اونم طولانی بود که مدیریت پاکش کرد حسشم نیست دوباره تایپ کنم من مجبورم بیشتر جوابامو تایپ کنم چون از سایتی کپی نمیکنم معمولا.
امیدوارم دچار فقر نشید تا کسی نیاد با این توجیهات بهت ثابت کنه لبنان فقیر نیست مظلومه باید پول مورد نیازتو برای مظلومین اونجا خرج کنیم.
بازم زود قضاوت کردی عزیز؟؟؟ جواب هایی که مینوشتم ترکیبی از نوشته خودم و کپی بود. به هر حال میل خودتونه اگر ادامه بدی موضوع قبلی خوشحال می شم