07-09-2015، 2:01
(07-09-2015، 1:58)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 1:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 1:51)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 1:46)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فردا به مدت دوساعت با لهجه مشهدی میحرفم
(07-09-2015، 1:46)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عمم قویه :VVV
تو ضعیفه ای :>
بوزینه :|
تو مث همونی فقط ب جا ا اولت ک داره 1:
چرا دعوا میکنی با ملیکا خانم دیوونه شدی؟؟شخصیتت کجا رفته
کار هر روزمه با این چیزخل .-.![]()
(07-09-2015، 1:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2015، 1:46)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فردا به مدت دوساعت با لهجه مشهدی میحرفم
چرا دعوا میکنی با ملیکا خانم دیوونه شدی؟؟شخصیتت کجا رفته
:|
من کلن در حال کل کلم با این ملیک خره :|
251
152
251
152
:>
همیشه هم آخرش کم میاره :> !!
152 از کجا اومده چیز کش -_______- ؟
من ک چیزم خل نیس :|
زرنگه :VVVV
+
باشه حتمن :|
من کم میارم تو کل کل با تویِ ضعیفه ، پنگوئن پرواز میکنه ، آرش خر نیس ، زمین مثلثه :|
152 تا د.و
چیز تو عالیهههههههه ^_^
آها آره تو کم نمیزاری :VVVV !!
ماستم سیاهه احتمالا نه :v
کی بود سر ماجرای امینم کم اورد o__O ؟ کی بود سر ماجرای خودتی تویی دیگه ج نداد :>>>> ؟
:|
ماستای روستای شما سیاهه ؟ :7
ماستای شهر ما سفیده والا :|
تو - تو :|