06-09-2015، 21:47
(06-09-2015، 21:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم از حال کردنو نگرفتی :V همون بهتر نفهمیدی ._.
(06-09-2015، 21:42)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با وصل کردنش به من که حال نکردم .. با کمیاب بودن نژادش حال کردم ! :v
(06-09-2015، 21:39)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2015، 21:34)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا من هیچی نمیگم این هی ادامه میده ._.
سلام شتر مرغ بالغ صحرا های گرمسیر عراق .-.
با این شتر مرغه حال کردم .. نژاد کمیابی داره !
وایییی چیزی نمونده که Twilight شروع بشه ^_^
(06-09-2015، 21:34)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: آخ آخ گفتی !اونم زمستون ._.![]()
عالیه ..
بعد از برگشتن از مدرسـه ._.
واییییی اره !
ولی من چشمام چرا داره خود ب خود بسته میشه ._.
من که خوابم نمیاد .. (:
باهاش حال کردی ؟ با شتر ؟ :V
نچ نچ ! |:
بعله دیگه ! ^_^
(06-09-2015، 21:40)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اَه حالم بهم خورد :|
بچه ها چطوری کسره فتحه ضمه بالا کلمه میزارن
نزاری ها .. یاده عربا میفتم (:
این عکستم که گزاشتی با احساسات من بازی میکنه .-.