03-09-2015، 22:21
(03-09-2015، 22:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2015، 22:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوستای قدیمیت چیشدن؟
(03-09-2015، 22:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2015، 22:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2015، 21:59)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غزل..:|
چیه ؟
چرا اینطوری شدی دختر..
چطوری ؟
اون همه دوست داشتی:/
دوستای قدیمی ؟ (:
حس میکنم تازه متولد شدم ُ دارم دوست پیدا میکنم ! یکیش همین چند صفحه پیش گفت که تو فقد بخاطر یه رمـز یادم کردی .. یکیشم من ُ جلوی همه خوردم کرد ! آبرومو برد .. یکیشم که تا وقتی که نویسنده بودم بهم گفت که همش دوست دارم باهات دوست باشم ُ تو نازی ! ولی بری توی بخش مدیریت ُ نگاه کنی چیا که درابرم نگفته .. !! یدونه تو ُ یه چند نفر دیگه موندین که کلا شوت ! (: