(26-08-2015، 6:02)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-08-2015، 6:01)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه عزیزم =)) بای
(26-08-2015، 5:59)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-08-2015، 5:54)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم . میدونی راستش صب ساعت 10 باید برم زومبا برا همین بیدارم کرد گفت که گوشیمو کوک کردم یا نه ؟ منم طبق معمول گفتم نه بعدش کوک کردم بعدشم که اینجام =))
(26-08-2015، 5:53)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از ماه رمضون به بعد ندیدم این وقت صبح بیش از دو نفر بیان گفتگو ..
سلام
نه من اومدم رمان بذارم
من همیشه عادتمه میام اول سلام می کنم
(26-08-2015، 5:50)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره تو چرا بی داری ؟؟؟=////
مروا رمان می خواست
دیشب بهش قول دادم
الان چای دم کردم
برای صبحانه
موفق باشی عزیز
نمازمم قضا شد
بر می گردم