(25-08-2015، 22:28)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2015، 22:25)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2015، 22:23)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیشده؟ غزل اومده ؟ ^_^ ..
+ سلام خوشگل ! :>
از كجا فهميدي؟؟؟
دهنم سرويسه
اصلا حوصله حموم رفتن ندارم
مشكل بزرگ تَر اينكه بد بخت شدم
ميدوني چي شده؟
من الان بايد خودمو از پنجره بندازم بيرون
بد بخت شدددددممممم>_<
با غزل بری حموم ؟ :||||||||||
:| ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه
واي چه گهي بخورم
بايد يه كاري كنم غزل چن ديقه بره بيرون چه جورييييي
بد بخت شدددددم>_<
واي دارم سكته ميكنم
(25-08-2015، 22:26)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2015، 22:23)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2015، 22:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه من با جنا دوستم !
همین که زلزله اومده بود تخت تکون خورد فک کردم اونا دارن تخت ُ تکون میدن تا یادی از بچه گیا کنم ! :V
خوبه خيلي به ادم كمك ميكنن بعضي وختا
هیمم آره ^__^
همین چند روز پیش اونا بهم کمک کردن رمز گوشی مامانم ُ در آوردم دیگه ^_^ !
من تقريبا سر يه امتحان كل برگه خَر خون كلاسو كپي كردم