25-08-2015، 13:11
(25-08-2015، 13:09)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2015، 13:04)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2015، 13:03)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2015، 13:01)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-08-2015، 12:59)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این بیشوره تو پی وی کلی فش و دری وری خانوادگی داد مجبورم کرد
همیشه خودتو کنترل کن ...
چون اینجوری شخصیت خودتو پایین آوردی
همیشه نمیشه کنترل کرد
نه میشه .
اگر به عواقبش فکر کنی میشه .
بی خیال
الان چرا همه چی سر من خراب شد اون مقصر بود دوس شدیم ازش خوشم نیومد تموم شد رف نیاز نبود اون بره همه جا پر کنه من ادم غیر قابل اعتمادیم و عوضیم و فلان من کاریش نداشتم خودش اول بد دهنی کرد من گفتم شاید بخاطر اینکه کات کردیم ناراحته من یکم باهاش شوخی کنم از دلش در بیارم ولی دور برداشت منم فش تو کلم نمیگنجه
چرا میزنی خوب
ببخشید
بی خیال