22-08-2015، 21:12
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-08-2015، 21:14، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(22-08-2015، 21:05)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با اون قیافه خوب زیباش ناش حالا بدو بکن نیناش ناش :v
(22-08-2015، 21:04)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 21:01)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای وای وای همونی ک خیلی نایسه ، عمرا توی کوچه وایسه
حالا را میره آسه آسه بگو ببینم قبوله ؟
:|
اهورا تقصیر توئه آ !
ا دیشب افتاده تو مخم ...
اره اره اره قبوله :v
وای خاک عالم دیدی .. چشاشو دیدی و پسندیدی دیدی به تو گفتم که چقدر رنگ چشاش تو په ..
خوشگل و با تریپه سوزه واسه دریپه؟ :|
عطر تنش کشته منو و ادکلنش چی چیه :v
ای وای ک چشاش مانکنُ کشتش .. قربونش برم ک فقط با خودم میگذره خوش بش ، ناخونای مصنوعیشم اصله
بدجوری ب دل من وصله :|
چی شده؟ کسی نیگا نیگا کرده تو رو برم بکنم ادبش؟:v
(22-08-2015، 21:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 21:05)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخر هفته شب جمعه میبینمت*_*
(22-08-2015، 21:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان جای اون اسنیکره خالیه -_- ..
(22-08-2015، 20:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2015، 20:57)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهورا امیر روت تاثیر گذاشته :|
کدوم امیر؟
کاریزما؟
اره لامصب |:
جووون باو*_*
تورو من تو کردم واس من من من نکن-__-
ایم شاخ-__-
برو مدفوعت رو بخور -_-
تخفیف دادی مشتریت شدیم ._.
ببخشید هر هفته مزاحمت میشیم دیگه :v