21-08-2015، 20:03
(21-08-2015، 19:57)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2015، 19:53)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ادماش آره خیلی عوض شدن ..
آدماش خیلی تغییــر کردن |:
مخصوصا فرهاد -_-
ولی خب دلیل تغییرشون این بود که متاسفانه همه بی معرفتی کردن !
بخاطر یه قضیه ای که به " جنگ جهانی دوم " در فلش معروفه این بلا سره همه اومد :|
وگرنه اینجا شلوغ ترین انجمن بود ! یه مثال خوب دارم از شلوغی انجمن اگه بگم باورت نمیشه .. بگم ؟
(21-08-2015، 19:52)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه امید جان ..
اره دیگه از وقتی ما اومدیم بد شده![]()
توقع نداشتم....... برات ماشین زمان میسازم برگرد همون موقع
ربطی به شماها نداره ..
خراب شدن فلش به بیش از دو سال پیش برمیگرده .. بیخیال ! حوصله ندارم به اون روزای بد دوباره فک کنم :|
اگه میتونستی یه ماشین زمان بسازی که کفشاتو لیس میزدم ! :d
خیلی دلم میخواد به اون زمان برگردم .. تنها بازمانده از اون روزای خوب منو فرید و آوا (+melodi) و ایمان (wanton) هستیم فک کنم :|
هعی ..
شما چهارتا بازمونده هستید ولی سه تاتون فقط بازموندید و با اخلاق .... من اصلا از اخلاق ایمان خوشم نمیاد من موندم چطوری ناظم شده به نظر من ایمان باید با اهورا یا پیتر تعویض کنه ناظمی رو ...... فرید هم که مثل همیشه گل .... قول بده کفشمو بلیسی؟