امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ]

(20-08-2015، 22:34)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:29)anii16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2015، 22:18)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='anii16' pid='3035466' dateline='1440097920']
خوزبیننننننننننننننننننن

خودت خوزبی ؟
بابا این بچه بازیا یعنی چی؟
ما با کیا شدیم ۷۵ میلیون نفر|:

تو خوبی حالت خوب نیستا فک کنم باید به دکتر سر بزنی یا شایدم روانشناس شوخی هم سرت نیست ماباکی شدیم 75 میلیون نفر

ببین تو دیشب تو اب نمک خوابیدی نه؟
چون خیلی داری نمک میریزی |:
زیادی شوری از چیزای شور خوشم نمیاد .—.
یه زره دیگه نمک میریختی دیگه داشت این موضوع برام قطعی میشد که دیشب تو اب نمک خوابیدی حتما اون موقع یه بلالم داشتی می خوردی نه؟؟؟؟ شور بوده از رگ هات رفته تو مغزت مغزت قاطی و یکم بگی نگی اتصالی کرده درست نمی گم

ههههههههههههههوووووو قوانین رو توهین ممنوع من که نکردم از این به بعد هم اگر کردم که نمی کنم ببخشیدم قابل توجه

ههههههههههههههوووووو قوانین رو توهین ممنوع من که نکردم از این به بعد هم اگر کردم که نمی کنم ببخشیدم قابل توجه

بهترین در انجمن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 260 ) ] - anii16 - 20-08-2015، 22:39

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان