20-08-2015، 21:01
(20-08-2015، 20:56)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوممم آررره .. :|
:|
با ورساچه همیشه .... باش :|
(20-08-2015، 20:57)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2015، 20:54)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من موندم وختی ایتنقدر بد رفتاری میکنه تو عاشق چیشی؟
(20-08-2015، 20:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2015، 20:47)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدایی اون چی داره ..
(20-08-2015، 20:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بجا غر زدن برا خودت استین بالا بزن -_-
+
سلام نفس خوبی؟((=
نه نمیشه من هنو اونو دوس دارم =((((
عشق خره![]()
چند روز باش حرف زدم ی جوری رفتار میکرد انگار از هیچی خبر نداره بیشوره عوضی.. اه -_____-
عشق ب این خوبی :|
تو ادمشو دوس نداری ..
اون ؟ هیچی نداره خاک تو سرش کنن '___'
برا تو خوبه =((
اصن آدم نی عبضی بی احساس![]()
+
رمزییییییی:|
بیخیالش
+
امیر بیا تله دو س موردو بگو ..
عشقه عشق :v بد رفتاری حالیش نمیشه :|
چجوری =(((