(20-08-2015، 10:40)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از کت و شلوار متنفرم! ._.
(20-08-2015، 10:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروزم که باید برم عروسی چی بپوشم! همیشه این سوال ذهنمو مشغول میکنه! .-.
مگه به غیراز کت شلوار چیز دیگه ای هم هست ؟
یه کت سیاه دارم شلوارم که دیروز گرفتم کفشامم که اسپورت مامانم شستش .____.!
با همینا میرم امیدوارم تو میزی که من میشینم ادم کم بشینه تا من موز و شیرینارو هاپولی کنم ^_^ !
(20-08-2015، 10:41)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخاطر همین تا یه هفته میرم بیشتر دلت تنگ شه
(20-08-2015، 10:38)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2015، 10:35)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2015، 10:21)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این کامپیوتر مام که درست بشو نیس با اون رمزش عجب غلطی کردم رمز گزاشتم روش! ._.
من اصن با تبلت تو انجمن حال نمیکنم!
=|
علی .__. ..
برادرم ^_^ !
غزل .__...
خواهرم ^_^ !
=||
امروزم که باید برم عروسی چی بپوشم! همیشه این سوال ذهنمو مشغول میکنه! .-.
نه این دفعه جدی جدی خیلی دلم واست تنگ شده بود ! (=
معمولا این سوال ذهن ما دختراو مشغول میکنه ! :V
معمولا این سوال ذهن همرو مشغول میکنه اون تو فیلماست که دخترا اینجوری میشن اینو بپوشن یا اون یکیو ._.!