19-08-2015، 19:15
(19-08-2015، 19:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پاریس !
(19-08-2015، 19:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 19:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 19:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 19:06)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا اگه علی ی مدت ی مدت نیاد من مدیر ثابت هم میشم:|
پارسال از بس شیوا ب خاطر صحبتای+18 مارو محروم کرده بود نویسنده نشدبم:/\
یادش بخیر من مدیرم بودم خیلی موذیانه حرف میزدم نمیتونستن اخطار بدن :v
یادمه قشنگ در مورد همجنس بازی حرف میزدیم اصن موضع رفاقتمون همین بود:/\
چ حالی میداد:/\
:vvvvv
من فقط ی بار از شیوا اخطار گرفتم اونم ن برا مسایل خاکبرسری :|
با احمت و رضا تو گ.ا دعوام شد ._.
یادمه:/\
من ب خاطر دختر بازیام با دخترا دعوا م میشد بعد اخطار میگرفتم:|
(19-08-2015، 19:11)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 19:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرانسه ای بود برای خودشه :V
(19-08-2015، 19:07)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-08-2015، 19:06)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا اگه علی ی مدت ی مدت نیاد من مدیر ثابت هم میشم:|
پارسال از بس شیوا ب خاطر صحبتای+18 مارو محروم کرده بود نویسنده نشدبم:/\
یادش بخیر من مدیرم بودم خیلی موذیانه حرف میزدم نمیتونستن اخطار بدن :v
یادمه قشنگ در مورد همجنس بازی حرف میزدیم اصن موضع رفاقتمون همین بود:/\
چ حالی میداد:/\
لاس وگاس حاجی:/\