17-08-2015، 1:20
(17-08-2015، 1:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بخاطر ارور مرحله هفتمش طول کشید تموم کنمش
(17-08-2015، 1:14)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ربطی نداره! من تو دو روز کال آفو تموم کردم! mw3 رو میگم البته. چون خوشم میومد سری بازیش کردم. ادم قوی ای نیستم تو این بازی ولی این قضیه ی تو بر می گرده به اینکه بازی های دیگه زیاد انجام ندادی. همه اکشن ها شبیه هم هستن فقط چیزای کمیشون فرق داره.
(17-08-2015، 1:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: یه چیزی یادم رفت بگم درباره ماکارو که گفتی ادم نمیتونه اینهمه قدرت داشته باشهاخه این بشر با ارتش روسیه کار های عجیب ق _._ریبی میکنه! بعد این همه فرمان های شیطانی میده ینی فرمانده های نظامی روسیه خرن یا سربازا؟ مثلا هواپیمای رییس جمهوری خودشون و داستانه اون دخترش! بحثش طولانیه.
خود ماکارو گفت توبازی ادم میتونه با پول خیلی چیزارو به دست بیاره
نقل قول: من حالت اسون بازی میکردم دشناهمش نارنجک پرتاب میکنن میرم جلو میزننم باتفنگ میباختم یا سگا بم حمله میکنن توی 2و3 Eرومیزنم میتونی بکشیش ولی توی1 Vمیزنی میمیری!پس خیلی آماتوری
با حرف سوپ هم توی شماره دو شدیدا موافقم وقتی پرایسو راچ رفته بودن توروسیه و پرایس گف یه سگ همراه دشمنه و گفت از سگا متنفره
تو بازی همش بخاطر اونا میباختمجوجه شومپتی هنوز!
من به طور اتفاقی با مدرن وارفار اشناشدم اخه
دوماهم نشده دارمش هر 3رو تموم کردم :|
اون مرحله که باید پسر زاخاعفو دستگیرکنی هی میرفتم مستقیم درحاای که باید میرفتم کوچه سمت چپ
فک کنم50بار باختمش ._.
یا مرحله قبلی که باید خالد الاسدو پیداکنی 8ساعت بعدمرگش
100بارباختم بازیشو نمیدونستم چیکارکنم
بعدکه حل شد همون روز تمومش کردم از پایان بازیش خوشم نیومد همه دوستات مردن همشون بعضیاشونم با نامردی کشته شدن مثل گوست