امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

(17-08-2015، 1:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:14)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2015، 1:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: یه چیزی یادم رفت بگم درباره ماکارو که گفتی ادم نمیتونه اینهمه قدرت داشته باشه
خود ماکارو گفت توبازی ادم میتونه با پول خیلی چیزارو به دست بیاره
اخه این بشر با ارتش روسیه کار های عجیب ق _._ریبی میکنه! بعد این همه فرمان های شیطانی میده ینی فرمانده های نظامی روسیه خرن یا سربازا؟ مثلا هواپیمای رییس جمهوری خودشون و داستانه اون دخترش! بحثش طولانیه.

نقل قول: من حالت اسون بازی میکردم دشناهمش نارنجک پرتاب میکنن میرم جلو میزننم باتفنگ میباختم یا سگا بم حمله میکنن توی 2و3 Eرومیزنم میتونی بکشیش ولی توی1 Vمیزنی میمیری!
با حرف سوپ هم توی شماره دو شدیدا موافقم وقتی پرایسو راچ رفته بودن توروسیه و پرایس گف یه سگ همراه دشمنه و گفت از سگا متنفره
تو بازی همش بخاطر اونا میباختم 
پس خیلی آماتوری  Big Grin جوجه شومپتی هنوز!

من به طور اتفاقی با مدرن وارفار اشناشدم اخه
دوماهم نشده دارمش هر 3رو تموم کردم :|
اون مرحله که باید پسر زاخاعفو دستگیرکنی هی میرفتم مستقیم درحاای که باید میرفتم کوچه سمت چپ
فک کنم50بار باختمش ._.
یا مرحله قبلی که باید خالد الاسدو پیداکنی 8ساعت بعدمرگش
100بارباختم بازیشو نمیدونستم چیکارکنم
ربطی نداره! من تو دو روز کال آفو تموم کردم! mw3 رو میگم البته. چون خوشم میومد سری بازیش کردم. ادم قوی ای نیستم تو این بازی ولی این قضیه ی تو بر می گرده به اینکه بازی های دیگه زیاد انجام ندادی. همه اکشن ها شبیه هم هستن فقط چیزای کمیشون فرق داره.
من بخاطر ارور مرحله هفتمش طول کشید تموم کنمش
بعدکه حل شد همون روز تمومش کردم از پایان بازیش خوشم نیومد همه دوستات مردن همشون بعضیاشونم با نامردی کشته شدن مثل گوست
[ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ]

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: [ گُفتگوےِ آزاد (259 ) ] - # αпGεʟ - 17-08-2015، 1:20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان