(17-08-2015، 0:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2015، 0:36)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه تا همینجاشم خیلی فیلم هندی بود باوجود قشنگ بودنش. شپرد زنده می شد که فیلم چینی می شد!
(17-08-2015، 0:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قبلا میگفتن فکرکنم شپرد زندستو ایندفعه نیکولایو پرایس که تنها بازماندن میرن بکشنشو اینا
نقل قول: استغفرالله -_-پس محروم نمیشی!
درست نوشتم دیکتشو !؟ <:
همه میدونن من با نامحرم حرفم نمیزنم چ برسه ب این کارا ||||||| :
آدم باش( با عرض پوزش). اگه می خوای دیگه نیای این راهش نیست! خودت برو! ولی چرا بری؟ این همه پست داری. به اندازه یک ماه انلاین بودی! خیلیه.
نقل قول: میدونم پرایس ماکارو رو میکشهنه! از قبل مشخص بود می خواستن اون رو ادامه بدن. داستان با mw3 تموم شد. احتمال اینکه بسازنش به نظر من صفر درصده. اگه می خواستن تاحالا ساخته بودن.
توی شماره یک هدف اصلی زاخاعفو میکشی ولی باز ادامه پیدا کرد ادمش ماکارو هدفت بود توی دو و سه
تمام شخصیتای محبوبم مردن گوست،راچ،یوری
اصلا بعضی صحنه هاش احساسی بود خیلی ._.
درمورد جی تی ای هم من بازیش نکردم نمیدونم داستانش از چه قراره
بعدگفتن شایعستو به جاش بلک اوپس3میاد
(17-08-2015، 0:36)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حتما من باید برم بمیرم تا خوش بگذره بهتون؟:|
اره
کجا فیلم هندی شد؟:|
مرگ مک تاویش؟اونجاکه رسیدم بی تفاوت بودم خصوصا با اخرین حرفی که به پرایس زدو قشنگ منو لو داد
(17-08-2015، 0:38)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوابت بگیره؟
(17-08-2015، 0:35)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-08-2015، 0:33)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسابقه چی؟
مسابقه ی سختی با جایزه نقدی!
(17-08-2015، 0:35)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان كسي راهنارو براي اينكه يكي خوابش بگيره بلد نيست؟
دوغ بخور
يه راهي كه الان بتونم انجام بدم دوغم كجا بود برادر
به مدرسه و اینافکرکن به درسو مشق بعدچشماتوببند خوابت میگیره