13-08-2015، 22:39
(13-08-2015، 22:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرید مخ زنیت عالیه عزیزم برادر خوانده
نقل قول:ایولیکی نیس بگه تو که پشتتو اتو کشیدن |:![]()
نقل قول: اون كه صد در سگ !چرا اخه!؟
ولي بهت ميخوره ي دسته گلايي ب آب داده باشي.مواظب خانوم بچه ها باش
من پدر*** فردا ساعت ٦باس سر كار باشم.مثلا جمعس ها![]()
بدرود!
نقل قول: خیلی وقت بود استخر نرفته بودمگزوینی ها رو استخر مردونه راه نمیدن ببم جان! من چه جوری بیام؟
ولی دو شنبه این انتظار به پایان میرسه فرید بیا بریم ._.
مجازی میارمت ! =||
(13-08-2015، 22:31)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو که حسابت جداس! عاشقتم!
(13-08-2015، 22:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منــو دوس نداری؟
(13-08-2015، 22:27)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 22:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون مشخصه،وگرنه تو و این حرفا بعیده
اره! عالی! ولی یکم خوابم میاد.![]()
نه من پاکه پاکم ابجی!![]()
نه دوست ندارم زیاد اون رو!![]()
شک دارم
نگو آبجی,بدم میاد![]()
دیگه کیو دوس داری پسرک ؟
امممممم. اهورا رو دوست دارم! چند تا امیر داریم اینجا. اونا رم دوست دارم! دیگه!؟ اهان صابرو دوست دارم
من برم بمیرم