13-08-2015، 13:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-08-2015، 13:26، توسط KING ERFAN ╬.)
(13-08-2015، 13:23)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:19)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:18)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:16)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:11)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هههه خندیدیم .... نزار یه چیزی بهت بگم که بری معنیشو از بابات بپرسی.... یه بار دیگه بخوای با من کل بندازی پسر جون جوری م...ت که اشکت درببیاد
ینی انقد کل کلت افتضاحه که نمیتونی بدون فحش کل کل کنی؟تو برو پستونکتو بخور تا یاد بگیری
چند کلمه هم از مادر عروس لی لی لی لی لی
اِ؟راس میگی؟الان از پشت نت چجوری میخوای منو بزنی ها؟نشون بده بینیم
نگف ک میخواد بزنه هه
دمت گرم دزالینگ بوی خوب فهمیدی من چی گفتم .... عرفان اون میزنمت نیس یه چی دیگس
معنیشو از تو بهتر میدونم شعور دارم مث تو نیستم که هرچی بلدمو بگم
(13-08-2015، 13:24)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:20)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:18)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلتـون اخطار میخـواد ؟؟ توهیـن نکنیـد به هم -___-
فحش ندیـد
خداییش من الان فش ندادم دارم کل کلمو میکنم
(13-08-2015، 13:19)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:18)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 13:16)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هههه خندیدیم .... نزار یه چیزی بهت بگم که بری معنیشو از بابات بپرسی.... یه بار دیگه بخوای با من کل بندازی پسر جون جوری م...ت که اشکت درببیاد
اِ؟راس میگی؟الان از پشت نت چجوری میخوای منو بزنی ها؟نشون بده بینیم
نگف ک میخواد بزنه هه
اولا که فضولیش به تو نیومده.دوما چشاتو وا کنی میبینی چی گفت اوکی؟
ژیگول ی پسر میتونه بفمه منظورش ینی چی
تو مگه پسری؟اِ...نمیدونستم