13-08-2015، 12:55
(13-08-2015، 12:54)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:51)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:49)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دزلینگ الکی حرف نزن اگه بلدی بدون فحش کل کل کن اوکی؟
رو کـهـ رو نیست :|| من کی فحش دادمـ -_- چرا چرت میگی -_- نـهـ تو فقط بلـدی -_-
(13-08-2015، 12:49)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما اینجا طرف مرف نمیشناسیم
ایـن مشکل تو ! سعی کن سرت به کـار خودت باشـه
توی کل کل باید کل کل کرد...با هرکی هم شد باید کل کل کنی نمیشه بگی که من باتو کل کل نمیکنم دارم با یکی دیگه حرف میزنم خب؟
خُبـ
(13-08-2015، 12:54)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:47)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 12:44)باهوش و خوشگل ترین دختر انجمن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب کل کل و شروع کنیم
فقط سر چی
من حاظرم با هرکسی کل کل کنم
بدون فحش
کل کل بدون فحش -_- برو اول یاد بگیـر کل کل یعنی چی !!
خب بیا اینم موضوع کل کل
من بلدم
شما یاد بگیری بهتره
جـدی ؟ :||