13-08-2015، 11:11
(13-08-2015، 11:09)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2015، 11:06)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو فکر ایــنمـ وقتی یه نفر عاشق یکی میشهـ حتما باید سنشون یکی باشهـ نمیشه سه سال دو سال باهمـ تفاوت داشتهـ باشن؟ ._.
(13-08-2015، 11:02)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره دیگه بپرس.-.
(13-08-2015، 11:01)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بجای این چی بزارمـ»» ^_^«« ._.!
(13-08-2015، 10:53)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه حضورم بیشتر شه بعدش خوبه^.^
آرهـ بعضیــا بخاطر شناخته شُدَن به من پیامـ ن میگن بزار مارو همـ ._.!
داستاناش قشنگ هست واقعا؟ .-.
حُضور کوچَکی شاید بتونمـ بزارمت! (:
خیلی سختهـ داستان نوشتن اونجوری مخصوصا ایــن اتفاقاش! آدمو خسته میکنه دیشب چشمـ تکون میخورد تا ساعت دوازده شب پشت کامپیوتر بودمـ چشمم اذیت شدهـ بود!
در ضمن این ^_^ دخترونه نبود؟؟؟O.O
بامزس وخنده دار خوب
فریما مدینه نات کاریزما ؟
تو بَحث شکلکمـ تفکیک جِنسی ایجاد میکنید!
نه نظرمـ عوض شُد همیــنا خوبَن! :|
خُدافظ
(13-08-2015، 10:59)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سوالی کهـ ذهنمو مشغول کردهـ؟ ._.
(13-08-2015، 10:56)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشهـ باهات حرف میزنمـ!
من یه سوالایی ذهنمو مشغول کردهـ فعلا ولی باشهـ حرف میزنمـ حرف بزن! ._.
بپرس سوالتو.-.
من هر روز یه سوالی ذهنمو مشغول میکنهـ! :|
عـاشق میشهـ ._. بیخیـالش شـو ._.