13-08-2015، 0:57
(13-08-2015، 0:45)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو هم کار داری امید .. الکی که ادم کل کلش خوب نمیشه ! باس زیاد کل کل کنی تا مهارتت زیاد شه .. ولی در کل فعلا خوبی ! حداقلش اینه که بچه نیستی ..
(13-08-2015، 0:31)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره نبایدم خودتو در حد کل کل با من ببینی.اگه من جوجه هستم تو کرمی .من روزانه صدتا مث تورو قورت میدم تو که دیگه کاری نداری واسه من
تو خودت سنت پنهانه.از کجا معلوم تو بزرگی؟ ببین تو برو همون شاد باش که با من کل کل نکردی.آره تو شیرم که باشی من با کیک میخورمت...
تو هم نوع کل کل کردنت مث اون بچه (طوطی بود اسمش) هست !
از تمام دانشت مثلا داری استفاده میکنی تا ضایع نشی ؟
ببین قبول کن بچه ای ! من اصلا از کل کل با تو نمیترسم . انقدر کل کل کردم که دیگه با یه جمله بفهمم کی مهارتش رو داره کی نه ! (:
به سن هم زیاد ربطی نداره .. من از تو کوچیکتر هم دیدم که جوری کل کل میکنن پسره 20 ساله به زانو در میاد و میگه غلط کردم . ولی در رابطه با تو و طوطی ، باید بگم اصلا صدق نمیکنه ..
همین که از کلماتی مثل شیر ، کیک ، قورت دادن و .. استفاده میکنی کاملا نشون میده بچه هستی :|
ببین برو اول کل کل رو یاد بگیر . نزار چیزی رو دوبار تکرار کنم ، برو کل کل های قبل تر رو بخون ! نسخه ی 3 ، 4 و 5 ! نسخه ی 1 و 2 هم که دیگه عالی هستن . برو بخونشون و یاد بگیر چه جور باس کل کل کنی !
دیگه هم دور و ور من نپلک چون من خوشم نمیاد با تو کل کنم .. =|
تو فرض کن اربابکل کل هستی...من انقد تجربه دارم که بتونم کل تورو بخوابونم.آره به سن هم ربطی نداره.
تازه تو خیلی ضایه از خودت تعریف میکنی و همش بلوف میزنی که من با یه جمله میفهمم طرف چجوریه و این حرفا...
تو اگه کل بلدی نباید از خودت تعریف کنی.باید نشون بدی.من خودم قبلا با یکی مث تو اونم حضوری کل کل کردم و میدونم چجور آدمی هستی.یه آدم که از خودش تعریف میکنه ولی از درون خالیه...