(12-08-2015، 18:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کلا با همه ترک ها فرق داره هم بیتش هم تکسش -_______- اصا انگار کاوه اون موقع خودش نیست یکی دیگست -___-
نقل قول: فرید در مورد راک سنتی چیزی ننوشتی هااین اسم غلط اندازه! بهتره بگی راکی که از موسیقی سنتی تاثییر پذیرفته! خ من که تو متن نوشتم خودم (اضافه کردم به متنی که از ویکیپدیا گرفتم یک چیزایی) که عنصر های مختلفی تو راک فارسی هستن. مثلا همین موسیقی سنتی که روی کار های محسن نامجو تاثییر گذاشته.
نقل قول:ترک عبور؟ من حتما ازش خوشم نیومده چون یادم نیست.نظرتون درباره ی ترک عبور از آلبوم استرس چیه ؟؟؟ یه مقدار با بقیه ی کار های آقای آفاق فرق نداشت ؟؟؟
(12-08-2015، 18:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو هم که هر چی بگم تهش می رسم به محسن نامجو -___-
نقل قول: فرید در مورد راک سنتی چیزی ننوشتی هااین اسم غلط اندازه! بهتره بگی راکی که از موسیقی سنتی تاثییر پذیرفته! خ من که تو متن نوشتم خودم (اضافه کردم به متنی که از ویکیپدیا گرفتم یک چیزایی) که عنصر های مختلفی تو راک فارسی هستن. مثلا همین موسیقی سنتی که روی کار های محسن نامجو تاثییر گذاشته.
کی ؟ محسن نامجو چی ؟ محسن نامجو کجا ؟ محسن نامجو
باور کن فهمیدم محسن نامجو از کاوه هم بهتره اصا قبوله قبوله قبوله