12-08-2015، 0:00
(11-08-2015، 23:58)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:55)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا داشتیم با اهورا در مورد این صحبت میکردیم ک قدرت نباید دسته ی دختر باشه:/
(11-08-2015، 23:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:42)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی حیف که تو کاراگاه نشدی امیر :|
میخواد شما مدیر نشین-_-
دروغ میگه فعالیت کنین:|
خودم با همتون ی تنه مخالفت میکنم:|
باور کن برادره من !
(11-08-2015، 23:44)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هومممم ._.
میدونم چیز شاخی نیست .. ._.
منظورم از این تک بودن ، این بود کِ همه الان مدیرن :|
باش ..
دلم برای کاربر بودن تنگ شد ! :d
+ خب دیگه شب بخیر تا فردا البته شاید وخت نکنم بیام چون هم باس مدیریت کنم هم رمان رو کامل کنم هم ...
هوفففففف =|
من که از مدیر بودن و ناظر بودن و ناظم بود خاطره ی خوشی ندارم
موفق باشی شادی جان
شبت شیک
بی اف اف ای تصمیم میگیرن:|||
چی گفتم:||||:
به مدیریت یه بخش میگین قدرت؟
قدرت واقعی دقته
برام مهم نیست._.
قدرت ترسه._.
قدرت حرفه._.
شخص قدرتمندی در فلش نداریم:|