(11-08-2015، 23:47)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:44)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فاطی؟._.
(11-08-2015، 23:40)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:38)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدیر بودن هیچ احساس خاصی نداره ._.
من احساس تک بودن میکنم ! ._.
عادی # .. :|
مبارک همتون .-.
البته شاید برای من چون قبلا مدیریت رو تجربه کردم الان اینجوره !
ولی در هر حال گفتم که بدونی .. ما همه کاربر های فلش خور هستیم ! فقط و فقط صابره که مدیره![]()
مدیر ارشد بودن خوبه .. نه یه مدیر ساده ! :d
میدونم چیز شاخی نیست .. ._.
منظورم از این تک بودن ، این بود کِ همه الان مدیرن :|
جون فاطی ؟ +--(*..*)
(11-08-2015، 23:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو که با همه مخالفی ..
(11-08-2015، 23:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:41)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:39)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خُب تو ام فعالیت کن ! :|
نمیخوام ._.
+ اگرم بخوام تا آخر عمرم نویسنده میمونم :/ حمال .-.
خبر ها نویسنده و مدیر زیاد داره ..
خَبر ها ؟
دیوونه شدی تو ؟ :|
خُ برو سر یه انجمن دیه !
صد تا انجمن هست که به نویسنده و مدیر احتیاج داره ..
مذهبی + تاریخ [ نمیدونم :| ] + ادبیات + موبایل + ماشین .. !
این همه انجمن تو دیوونه رفتی سر اخبار ؟
مخالفم-_-
نه تو موردی نداری =)) !
اینقد مخالفت کن تآ جونت در بیاد :183: !!
برام مهم نی ..