11-08-2015، 18:15
(11-08-2015، 18:13)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخواین اسماتونو مث نویسنده ها کنمـ ولی فقط من میتونم ببینمش بعدشم تازه صفحه رو دوباره بیاری میرهـ! ازش عکس میگیرمـ
(11-08-2015، 18:12)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بده خودم اکانتتو
(11-08-2015، 18:08)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:||||
(11-08-2015، 18:03)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 18:01)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمـ من بغل همـ اُفتادهـ رنگِش باحال شدهـ ._.!
عـآرهـ اسمـ تُ خوشرنگهـ ._.
من از مدير آزمـآيشي آ خوشمـ ميـآ دُرُس ميگمـ؟ سورمهـ اي اَن .-.
صورتی نیز بد نیست!
میدونید چرا مُدیر ازماشی ها سیاه میشَن بخاطر اَز دَست دادن مقامـ نویسندگی! سوگواری میکنن! :||
عــآرهـ خوبهـ ._.
منمـ ميخوآمـ (..)
ععــــي تفففف ._.*
میخوای نویسندگیو بدمـ بهـ تو شوخی نمیکنمـ وَلی مُمکِن نیس! ._.
میخواین؟
مُدیراَرشد هرچی بخواین میکنمـ ازش عکس میگیرمـ با غزل یبار این کارو کردمـ یادش بخیر!
بعد شما برید بگید ای چه روزگاری بود مدیر بودمـ D-: