(03-08-2015، 9:19)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 9:13)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 9:06)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 9:03)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 8:50)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب ب شما ک ربطی نداره نظر نده....هم وطنته....ابروی کشورته.....مهم نی نظررررر نددده
شـمـا نـمـیـخـواد نـگـران آبـروی کـشـورت بـآشـی.
انـقـد چـیـزای مـهـم تـر هـس کـه بـآ یـه لـخـت شـدن آبـروی یـه مـلـت نـمـیـره -_-
اگـه بآ یـه لـخـت شـدن مـیخواست آبروی کشورا بره
آمریکا بی آبرو ترین کشور بود
اولن برا من ک اصن مهم نی .......آمریکا کشورش اسلامی نیس ک آبروش بره....اینجا ی کشو اسلامیه....پ فرقی هس بین ی کشور شرقی و غربی
بـبـیـنـیـد مـا نـظـریـه هـآمـون مـتـفـاوتـه مـن اون بـآلـا نـظـرمـو گـفـتـمـ
مـنـم دربـآره ی ایـن مـطـلـب اونـقـد تـخـصـص نـدارم کـه بـخـوام راجـب بـهـش بـحـث کـنـمـ
پـس بـهـتـره هـمـیـن جـا بـحـثـو تـمـوم کـنـیم =)
اما من تخصص دارم.....اره بحث بی فایدس ......نظر و نمیشه عوض کرد =)
بـبـیـنـیـد آقـآی مـحـتـرم مـن فـک مـیـکـنـم شـمـآ خـیـلـی حـوصـلـه بـرای دعـوا و بـحـث و جـدل داریـن یـا یـه جـورایـی اعـصـآبـتـونـو از سـر راه اوردیـن چـون تـوی هـمـه ی مـسـآیـل خـودتـونـو دخـآلـت مـیـدیـن چـون مـن وقـتـی رفـتـم و ارسـآل هـای شـمـا رو دیـدم هـمـش دعـوا بـود ... امـا بـرعـکـس شـمـا مـن اصـلـا حـوصـلـه ی بـحـث و جـدل نـدارم ولـی واقـعـا مـیـخـوام بـدونـم شـمـا بـر طـبـق چ مـلـاکـی مـیـگـیـن تـو ی ایـن مـوضـوع تـخـصـص داریـن ..؟!