09-08-2015، 2:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-08-2015، 2:57، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: کره ی شمالی و جنوبی فرقی ندارهشما دیگه چرا؟ مثلا علوم انسانی هستی ها! یکم تحقیق کن! کتاب نمی خونی حداقل ویکیپدیا هست از اون استفاده کن
فقط طی جنگ ها جداشدن
وگرنه یکی ن
هستن
در ضمن تاریخ و تمدن ایران رو هیچ حا نداره
تاریخ ایران همش مسخره بازیه. همش تکراره گذشته هست! همش تکرار! تکرار بدبختی و جنگ و...کلا تاریخ ایران رو خوندم تا بدونم که داستان چیه وگرنه هیچ علاقه ای به تاریخ ایران ندارم. البته بخش هایی از تاریخ معاصر رو دوست دارم
بدرود
(09-08-2015، 2:54)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آه آخه مجبورین در روز 100 تا پیام بدین .؟
من برم پ.خ هامو ج بدم تا آقا اعصبانی نشده ..
بدرود ..
اصن نده! مگه زورت کردم؟
بدرود
(09-08-2015، 2:54)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پای کاملی نی ولی قشنگه!
(09-08-2015، 2:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2015، 2:48)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امضات تو حلقم تارا((؛
مگه این دختر پا خوشگله اسمش غزل نی؟ تارا کیم دی؟
راستی تارا لطف کن پ.خ های منو حتی شده با یک سلام و درود جواب بده. عصبانی میشم کسی جواب نده!
پارے گف تارا منم گفتم اسم اصلیشم یادم میره هےبش میگمـ تارا خخخ
ببین این خوبه؟کشتے مارو با پا خوشگل.-.
اخرم یه پا زشت گیرت میاد خخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/rlob_tmp_13976-yi6s_1435525658463-1317014867.jpg

اره ولی اخرش اصن به من پای تپل مپل هم نمیدن! چه برسه به پای خوشگل!
بدرود