09-08-2015، 2:53
(09-08-2015، 2:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کره ی شمالی و جنوبی فرقی نداره
(09-08-2015، 2:49)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو داری به من میگی کره شمالی و کره جنوبی رو نمیشناسم؟
(09-08-2015، 2:47)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مثل اینکه شما کره جنوبی رو با کره شمالی اشتباه گرفتی !
اره برو یه مرد کره ای صورت خشک هم بگیر ما از شرت راحت بشیم!
من میرم المانی ، انگلیسی ، فرانسه ای چیزی! یک جاک ه تمدن و فرهنگ ازش می باره. تو چی؟ میری یک جا که همه شبیه هم هستن و به انسان به چشم صنعتگرانی که تا اخر زندگیشون وضیفه دارن تولید بکنن ، نگاه میشه!
تو هیچی از تاریخ و جامعه ی کره نمی دونی! بی سواد! بی مواد! بی آلایش! بی وژدان! بی ناموس! بی ... اهم اهم اهم
من لا لا
کره شمالی مردم به اندازه ی سگ ارزش دارن .. ولی تو کره جنوبی انقدر ارزش ها پایین نیست . درضمن فرانسه برای خودمه من میس فرانسوی هستم حق نداری فرانسه رو ببرسی واسه خودت -_-
اصن تو نمی فهمی من چی میگم!
کره جنوبی اخرین جای دنیاست که یک ادم عاقل میره زندگی کنه. اخرین جا!
فقط طی جنگ ها جداشدن
وگرنه یکی ن
هستن
در ضمن تاریخ و تمدن ایران رو هیچ حا نداره