09-08-2015، 2:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-08-2015، 2:19، توسط FARID.SHOMPET.)
(09-08-2015، 2:16)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره
(09-08-2015، 2:06)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای واقعا ؟
داشتم بازی می کردم جلو خونمون (اوتوبانه) یک ساعت پیش یک پیکانیه چپ کرد! خیلی وحشتناک بود.
چه بازی میکردی ؟ فوتبال ؟ وسطی ؟ دزد و پلیس ؟ گرگم به هوا ؟
اسمه بازیه فکر کنم این بود:
بزن تو سر شادی خره!
(09-08-2015، 2:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2015، 2:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با من خیلی راحت حرف میزد ! زنگ نزدم بهش .. تو تلگرام برای هم voice massege میفرستادیم ! من با هزار جور امادگی از قبل صدامو فرستادم ، اون حتی در حال خندیدن هم فرستاد ! خیلی راحته .. این اعتماد به نفسشو دوس دارم .. حتی فهمید صدام وتو حموم ضبط کردم ! :d :4chs:
خ بچه ای دیگه! نیستی؟
والا یکسال پیش باهاش صحبت کردم. صداش به نظرم نسبت به سنت بزرگ تر بود. حالا شاید واسه من صداشو بم کرده بوده
این دیگه چه جور حرف زدنه عجیبیه؟
حموم؟ خاک... :4fv: