(02-08-2015، 16:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خُب هیچ پروفسوری نمیدونهـ کتاب قُرآن سوم ابتداییش الان کُجاست!
(02-08-2015، 16:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-08-2015، 16:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پَس****
(02-08-2015، 16:09)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بزار برم نماز بخونم ! :V
(02-08-2015، 16:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
عاشق شدم .. :9lp:
غَزل بیخیال! بیا بریـم شل شاک خودمونو بازی کُنیـم
._.
برو نماز بخون بلدی یا حالیت کُنمـ؟
سوالی داشتی بپرس حداقل تو این فلش یکمـ صواب بردیـم! مجانی! با سود عالی ._.
انصافا غزل از نظر من دختر با شعوریست! کاش خواهرم بود تا میزدمـ داغونش میکردم! (:
ولی نه دختر خوبیهـ :|
._.
بلد نیستم :|
کتاب قرآن کلاس سومم ُ نمیدونم کجا گذاشتم :|
عوض اینکه بیای با آدمایی مث من حرف بزنیو وقتتو تلف کنی برو قُرآن بخون!
میخوای وُضو رو یادت بدم
شمارهـ باباتو بدهـ زنگ بزنم بهش بگم یکم نماز یاد دُخترت بدهـ پَس فردا رفت خونهـ شوهر مادر شوهر تیکه نندازهـ یه نمازم بلد نیس! <:
الان کهـ فکرشو میکنم میبینم اگهـ این چیزایی رو که دارم بهت میگم خودم بهش عمل میکردم الان مرجع تقلیدی بودم واسه خودم !
:|