امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 "

(02-08-2015، 16:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 16:13)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 16:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 16:09)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2015، 16:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق شدم ..  :9lp:
:|
غَزل بیخیال! بیا بریـم شل شاک خودمونو بازی کُنیـم
._.
بزار برم نماز بخونم ! :V
پَس****
برو نماز بخون بلدی یا حالیت کُنمـ؟
سوالی داشتی بپرس حداقل تو این فلش یکمـ صواب بردیـم! مجانی! با سود عالی ._.
انصافا غزل از نظر من دختر با شعوریست! کاش خواهرم بود تا میزدمـ داغونش میکردم! (:
ولی نه دختر خوبیهـ :| 
._.

بلد نیستم :|

کتاب قرآن کلاس سومم ُ نمیدونم کجا گذاشتم :|
خُب هیچ پروفسوری نمیدونهـ کتاب قُرآن سوم ابتداییش الان کُجاست!
عوض اینکه بیای با آدمایی مث من حرف بزنیو وقتتو تلف کنی برو قُرآن بخون!
میخوای وُضو رو یادت بدم
شمارهـ باباتو بدهـ زنگ بزنم بهش بگم یکم نماز یاد دُخترت بدهـ پَس فردا رفت خونهـ شوهر مادر شوهر تیکه نندازهـ یه نمازم بلد نیس! <:

الان کهـ فکرشو میکنم میبینم اگهـ این چیزایی رو که دارم بهت میگم خودم بهش عمل میکردم الان مرجع تقلیدی بودم واسه خودم ! 
:|
 سپاس شده توسط ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 02-08-2015، 16:17

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان