01-08-2015، 1:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-08-2015، 1:22، توسط FARID.SHOMPET.)
به نام پروردگار بزرگ
درود بر همه دوستان گرامی
این تاپیک به منظور دیدار دوستان فلشخوری در قرار های فلشی ایجاد شده است.
امیدوارم دوستان از تاپیک پشتیبانی بکنن تا بتونیم همدیگه رو بهتر و بهتر بشناسیم و از دوستی ها لذت ببریم.
داستان از این قرار هست که بنده حدود یک سال پیش این ایده را در سایت یکی از دوستان دیدم که اجرا شد و جواب هم داد. با خودم گفتم چرا این کار رو در فلشخور که انجمن و سایت بسیار بزرگی است پیاده نکنیم! خلاصه با مشورت با چندی از دوستان در همین چند روز اخیر به این نتیجه رسیدیم که می توان آزمایش کرد و بازخورد را هم دید.
پس عکس و شرح قرار رو بعد از دیدار دوستان با همدیگه در این تاپیک قرار می دهیم. امیدوارم پایه باشید دوستان.
خواهش میکنم به نکات زیر دقت کنید:
1- از گذاشتن شماره تلفن و آدرس محل قرار و موارد حساس در این موضوع خودداری کنید
2-در مورد زمان و مکان دقیق قرار با بنده (و اگر نبودم یکی از مدیرای فعال گفتگوی ازاد) هماهنگ کنید
3-به طور طبیعی بعضی از قرار ها بین دوستانی خاص هست و ممکن هست که پیش بیاید که فردی به هیچ وجه از آن قرار مطلع نشود
توجه: در نظرسنجی 19 شهر به ترتیب بر اساس جمعیت قرار گرفته اند (البته زاهدان به دلیل کمبود کاربر اینترنت و به موازات اون کاربر فلشخور نسبت به شهر های دیگر در این نظرسنجی جای خودش رو به شهر دیگری داد). در نتیجه اگر شهر شما در لیست نیست لطفا گزینه ی اخر رو زده و در تاپیک نظر بگذارید.
با سپاس از شما - بچه های فلش