30-07-2015، 23:20
(30-07-2015، 23:15)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 23:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 23:03)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه سوال از کجا متوجه شدی یادم رفته؟؟
راستشو بگم من روزانه حداقل دوهزارتا ایمیل برام میاد برام سخته پیدا کردن این ایمیل که برام میاد غزل؟
رمتز ایمیلتم یادت رفته :|| ؟؟؟
هیچی یادم نی
دِ خو گند زدی !
رمـزتم سیو نی ؟؟؟
:|||
(30-07-2015، 23:17)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه آخه میدونی موضوع جدیده بعد جو گرفتتم ._. ..
(30-07-2015، 23:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/DDD.png
فقد خوشمـ میـاد به حرفم عمل کنم !
تو مینویسی ؟ |:
من نمینویسم |: