30-07-2015، 16:41
(30-07-2015، 16:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو الان میگی ک کاربرایی بیارم ک تو بحث های تاریخ شرکت کنن؟
(30-07-2015، 16:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره و ممنونم ولی اخه فکر می کنم مسیرت اشتباه هست.
(30-07-2015، 16:37)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دارم حد اکثر تلاشمو میکنم برادر من:/
(30-07-2015، 16:24)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 16:21)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اون چه فایده ای داره؟ فقط یک تاپیک دیگه به قسمت مهم های تاریخ اضافه میشه! همین!
می خوای برو این کارو بکن. ولی فایده ای نداره
فعلا فقط باید توجه جلب کنم ک بازدید بله بالا بعدا کم کم تایپیکایی میزنم ک بقیه بتونن نظرشون و بگن چون کاربرا توش زیاد میشن در نتیجه فعالیت گروهی بالا میرن(:
این مساابقه هم ب بازد ید خیلی کمک میکنه تا جایی ک توان مالیم برسه ادامه میدم:/
تو بازدید رو با جمع کردن کاربری که مخصوص اون انجمن باشه اشتباه گرفتی. همون دوستانی هم که در گذشته در اون انجمن بودن به خاطر این بود که بنده پیداشون کردم.
دیگه خودت شاهدی
متوجه نمیشم دقیق..