30-07-2015، 13:39
(30-07-2015، 13:38)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بازی بلد بودن به دانش بازی نیست:|
(30-07-2015، 13:35)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره برا همین به سوالا ج ندادی چون بلد نبودی !! یه گیمر اینا رو هم میدونه
این بچه هارو نگاه:|
بیاین با من هر بازی خواستین بزنین من باختم میرم ثبت رسمی اسممو تعقیر میدم میزارم غضنفر.-.
مثل بعضیا هم نیستم حرف بزنم فقط عمل میکنم ۷:
(30-07-2015، 13:35)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 13:33)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 13:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2015، 13:28)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسکرینایی ک همتون اعتراف کردید عاشق کی هستید؟:v
تو چند نفره کال اف که حریفمم نبودی .. فیفا شاید حالا یه گل بیشتر میزدی ! ._.
تو هنو اسکرینه رو داری ؟
اره دارم
ک ب زور مجبور کردی البته :||
ب زور بود؟._. کاملا معلوم بود بعد اعترافت ی قلبم گذاشتی:v
یا فلانی یا فلانی ؟ -_-
اسکرین از اینکه میخواستی به اون دروغ بگی ؟ -_-
+
فرید میبازی کل ننداز:|