30-07-2015، 13:13
(30-07-2015، 13:09)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من عاشقشم :|
(30-07-2015، 13:08)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واییی من هر دفعه میام تهران کلی خوش میگذرونم ^_^
اینجا شهر وحشیاس ._.
(30-07-2015، 13:09)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یپ ._.
عشـق است شیـراز ._.!
(30-07-2015، 13:09)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیاد .. همه سریای کال افو بازی کردم ( جز world at war )
نقل قول:ها!؟ شومپت بازی اکشن چقدر بازی میکنی؟ کال آف ها همشون نسبت به بازی هایی که در همون زمان بیرون اومدن گرافیک های پایین تری دارن. فقط داستان بازیشون جذابه (البته این جدیدا کلا همشون چرت هستن)Black ops 2
من از گرافیک بلک اپس خوشم اومد .. درسته بازیایی با گرافیک بهتر از اونم هستن .. همین سلول اولیه 2 هم خوب بود گرافیکش ..