30-07-2015، 12:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-07-2015، 12:50، توسط Mr.Unnamed.)
اینم انشای ی بچه دبستانی درباره این سریال!
به نام خدا!
موضوع انشا: سریال تنهایی لیلا!
ما از سریال تنهایی لیلا چیزهای خوبی یاد گرفتیم!
ما همیشه از فیلم های ایرانی چیز های خوبی یاد میگیرم!
من یاد گرفتم ک یا همیشه باید بمیریم و یا در آخر ازدواج کنیم و ب پای هم پیر شویم!
در فیلم های ایرانی چیزی بین این دو وجود ندارد!
یا مرگ یا ازدواج!
و دیگر هیچ!
این بود انشای من!
تو زمینه مذهبی واقعیت های ناگفته خیلی زیاد تری هست تا ی داستان تخیلی ک ی دختر ب قول شما تو آمریکا بزرگ شده،بیاد عاشق ی پسر مذهبی ک ب بدترین شکل ظاهری تو سریال نشون داده شده،بشه!
این سریال هم مخاطبارو مسخره کرده هم آدمای مذهبی رو!
اگه دقت کنید،ی پسر عینکی داغونه ک موهاش ب هم ریختس همیشه و قیافش شبیه اسکلاس!ریش و سبیلاش بی نظم بلنده و بیشتر آدمو یاد برادرای بسیجی میندازه تا مذهبی!
ب بازیگر توهین نمیکنم!
بحث سر کاراکتر و گریم و بقیه مزخرفاته!
بعد ی دختر از آمریکا پاشه بیاد عاشق این شه!
میتونیم ب عنوان فیلم طنز ب کشور دوست و همسایه افغانستان هدیش کنیم!
به نام خدا!
موضوع انشا: سریال تنهایی لیلا!
ما از سریال تنهایی لیلا چیزهای خوبی یاد گرفتیم!
ما همیشه از فیلم های ایرانی چیز های خوبی یاد میگیرم!
من یاد گرفتم ک یا همیشه باید بمیریم و یا در آخر ازدواج کنیم و ب پای هم پیر شویم!
در فیلم های ایرانی چیزی بین این دو وجود ندارد!
یا مرگ یا ازدواج!
و دیگر هیچ!
این بود انشای من!
(30-07-2015، 11:08)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
یکی از نکات برجسته و جالب این سریال به نظرم اینه که انسان اگر پاک باشه با ظرفیت پذیرش حق به راه مستقیم خداوند هدایت میشه ...
دختری مثل لیلا در خانواده ای متمکن در امریکا وارد ایران میشود و با یک پسر مذهبی ازدواج میکند که این عشق همون جمله معروف رو در ذهن ایجاد میکنه : , عشق زمینی(مناسب) انسان را به عشق الهی رهنمون می کند ..
تو زمینه مذهبی واقعیت های ناگفته خیلی زیاد تری هست تا ی داستان تخیلی ک ی دختر ب قول شما تو آمریکا بزرگ شده،بیاد عاشق ی پسر مذهبی ک ب بدترین شکل ظاهری تو سریال نشون داده شده،بشه!
این سریال هم مخاطبارو مسخره کرده هم آدمای مذهبی رو!
اگه دقت کنید،ی پسر عینکی داغونه ک موهاش ب هم ریختس همیشه و قیافش شبیه اسکلاس!ریش و سبیلاش بی نظم بلنده و بیشتر آدمو یاد برادرای بسیجی میندازه تا مذهبی!
ب بازیگر توهین نمیکنم!
بحث سر کاراکتر و گریم و بقیه مزخرفاته!
بعد ی دختر از آمریکا پاشه بیاد عاشق این شه!
میتونیم ب عنوان فیلم طنز ب کشور دوست و همسایه افغانستان هدیش کنیم!