26-07-2015، 22:04
(25-07-2015، 20:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این فیلمم خیلی جالب بود :دی
فیلم نجات سرباز رایان
ارزش وقت گذاشتن داشت
(25-07-2015، 19:00)Sara..cache نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان درمورد گاد فادر نمود حرف من !
بعید میدانم....شما با این سنتان وقتی نتوانسته اید گاد فادر را تحمل کنید....(حتی سفر به ماه 15 دقیقه ای را نمیتوانید تحمل کنید...
چه برسد به جادوگر شهر از شاهکار قرن که یک ساعت و نیم است.....)چه برسد به خواهر 13 سالتان.....
(25-07-2015، 19:00)Sara..cache نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.wizard of oz نسخه 70 سال پیش مد نظر من نبود .. نسخه 2013 ایشو دیدم شبیه انیمیشن بود تا فیلم ! واقعا حیف وقت بود
درضمن جملتان از بیخ و بن مشکل دارد....زیرا جادوگر شهر از را خواهر سیزده ساله تان اصلا 15 دقیقه فیلم را نیز نمیتواند تحمل کند.....
او نیز انیمیشن فروزن را با دوبله گلوری بیشتر میپسندد.....
این فیلمها برای کودکان هفتاد سال پیش ساخته اند نه الان.....
حالا درمورد نسخه 70 سال پیشم نظرمو میدم در اینده !
(25-07-2015، 19:00)Sara..cache نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای دو فیلم دیگه که ندیدم نظر ندادم .. بیشتر حرف من روی wizard of oz بود !
و دو فیلم دیگر نیز اصلا برای کودکان ساخته نشده اند.....
بهتر بود که قبل از جواب دادن حداقل یک سرچ کوتاه درمورد فیلمها میکردید....