25-07-2015، 18:03
(25-07-2015، 18:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سَل:|
سـلامـ
(25-07-2015، 18:01)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 18:00)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 17:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 17:58)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 17:55)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غزل؟:|
پـاری ^.^
قرار شد فقد با من بحرفه :7 ..
اـــــــیـش |:
ایـن مُـدل ایـشُ از مـمـد کـش رفـتـمـ :>
سپاس .-. ..
از روژینا خبری نی :|
تـوامـ >.<
مـمـد مُـنـتـظـرشـه |:
مـیـخـواد بـیـاد تـهـران فـک کُـنـمـ .-.
(25-07-2015، 18:01)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 17:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 17:55)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غزل؟:|
پارمیدا ؟!
ادامه رمان ._. ..
اینجا بفرست .. :7 !
_____
امیر من نفهمیدم :|
یعنی توی یه موضوع یه اسپم داده میشه .. و بعد اون یه اسپم دیگه .. اینارو نمیشه پاک کرد .. بعد یه نفر دیگه اسپم داد هر 3 تاشون باهم رد تایید میشه ؟ :||||||||
خوب همون اول پاک کن دیگه :|
ابا دوتارمان دیگمم مونده
رمان منوسارا و رمان خودم
البته اون قسمتوکه فرستادم ویرایش میکنم میفرستم واست :|
اونُ نـمـیـدونـمـ کُـجـامـ ._.
جـایـی کـه بـایـد بـنـویـسـمُ بـرامـ بـفـرس ._.