23-07-2015، 1:32
(23-07-2015، 1:30)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توضیح نگفتن،بم بدین ک من مدیر نیستم پبشنهاد دادم..
(23-07-2015، 1:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسه !
علی میخوای زن بگیری تو خ ن جلو جم هزار جور ادم میاد اینجا
غزل من عذر میخوام
علی نویسنده یکم لنگاتو جم کن:|
امیر بر وبمیر:|
جوون چ سخرانی به به چشم..من ک چیزی نگفتم اون پرید بغلم گف عاشقتم.. :|
(23-07-2015، 1:30)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2015، 1:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسه !
علی میخوای زن بگیری تو خ ن جلو جم هزار جور ادم میاد اینجا
غزل من عذر میخوام
علی نویسنده یکم لنگاتو جم کن:|
امیر بر وبمیر:|
واس چی ؟
(23-07-2015، 1:29)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی کلا آواتار همه قشنگه نه ؟ :|
من گلچین میکنم |:
(23-07-2015، 1:29)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2015، 1:28)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2015، 1:27)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-07-2015، 1:25)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آواتار توهم خیلی قشنگه |:
ممنون .
فک کنم نگرفتی هنوز موضوع رو نه ؟
اونقدارم خنگ نیستم گرفتم .
آها خوبه [:
جم کن دیگه -_-
آتل متل توتولست:|