21-07-2015، 23:20
(21-07-2015، 21:33)Mr.Unnamed نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدی
(21-07-2015، 17:09)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2015، 2:55)Mr.Unnamed نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2015، 15:08)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
متاسفانه این جور کار ها زیاد شده دیروز رفتیم حرم امام تقریبا پنج مورد دیدم راننده خانوم باسر برهنه یا همراهاش برهنه اند
وقتی ی عده میشن امام و اماماتون حرم دار میشن درحد کاخ ملکه انگلیس،آرمان هاشونم اینجوری اجرا میشه!
شما حساس نشو برادر.طبیعیه! آرمان ها و آرمین ها عوض شدن!
فاتحتو بخون!
آرمین یعنی چی؟؟؟ در مورد امام هم اگر مشکلی داری بنده شمارو به مبارزه دعوت می کنم![]()
![]()
1.خیلی از حرفایی ک نباید بزنم رو میزنم،همینا کافیه!اگه جواب همینا رو داشتی،میدادی!نگو ک بقیه پستاتو ندیدی!تو همشون حرف زدم!دریغ از جواب!
2.من با کسایی ک وقتی توانایی جواب دادن ندارن،از زورشون استفاده میکنن،بحثی ندارم!
مخاطب من اونایین ک حرفاتون رو ب اسم اسلام ب خوردشون دادید!
3.من بحثم با شیعه هاس!
ن کسایی ک اماما و حرم مطهر جدید دارن!
میخام اونا متوجه شن!بفهمن این اسلام نیست!
چی بهت گفته بودم
خود دانی
راه هست چاه هست دیده ی بینا و آفتاب